Forside Hvem er jeg. Trædrejning Værkstedet Galleri Salg Undervisning Links Kontakt Sidste nyt Hatte Kursusterminer

Kursusterminer

Mine kurser i trædrejning tager udgangspunkt i anvendelse af de traditionelle drejejern som et skrubstål, et fladt u-jern, et almindelige u-jern (10 mm og 16 mm), Stikstål og anvendelse af mejsel. Ringstålet indgår også i undervisningen. Det er min opfattelse, at grundteknikkerne ved brug af ovennævnte drejejern, danner grundlaget for udvikling af en mere avanceret drejeteknik. De nævnte jern er alle skærende jern. Det er vigtigt som drejer at lære at skære med værktøjet. Undgå fejlkøb ved at lære og forstå anvendelsen af disse jern. 
En meget vigtig del af trædrejning er slibning af drejejernene. Dette vil være en del af samtlige kurser. Tormek systemet er et unik slibesystem, nemt og hurtigt at anvende. Se også under værksted og slibning.


Tilmelding

Sepstrup@mail.dk  eller 23 93 87 74

Holdstørrelsen vil være maksimal 3 personer per gang, undtagelsesvis 4. Kurserne vil primært være på hverdage, idet jeg vil bruge mine weekender på familien og egne aktiviteter. Prisen for et to-dagskursus vil være 1.800,00 kr. plus forbrug af træ, ca. 100,00 kr.. Det er efter aftale også muligt med et et-dagskursus til 950,00 kr. Har du specielle ønsker kan du kontakte mig. 
 


.

Termin
Tid
Emne
Pris
Bemærkninger

Torsdag/fredag d. 15. og 16. oktober.8.30 til 17.00
Individuel undervisning1.800 kr.fuldtegnet.


 

NB: Der bliver ingen kurser i november og december, idet jeg flytter til nye og større lokaliteter i november. Jeg havde forventet at få mit værksted færdig til februar, men på grund af corona har det ikke været muligt. Nu er jeg kommet så langt og venter stort set kun på elektrikeren. Jeg håber derfor, at jeg i marts kan tilbyde kurser igen. Det vil også afhænge lidt af, hvordan corona situationen er. Så snart der er nyt kommer jeg tilbage. Er du interesseret i et kursus, kan du altid sende mig en mail på sepstrup@mail.dk du vil så få en mail når jeg har lagt kurser ind i kalenderen. Jeg havde håbet på, at regeringen havde åbnet op for liberale erhverv. Dette er desværre ikke til fældet, så jeg tør ikke tilbyde kurser. Jeg håber der kommer nyt efter påske.


Kursus i drejning af hatte
Kurset forløber normalt over tre dage dage, og vil koste 2.600kroner. Målet med kurset er at dreje en traditionel cowboyhat plus en minihat. Er du interesseret, og vi kan finde 2 til 3 personer, vil vi gerne gennemføre et kursus med Erik Mikkelsen, der har drejet adskillige hatte, plus undertegnede. Send os en mail, hvis du er interesseret. Jeg arrangerer også gerne et todages kursus med 2 deltagere.


  

Per Sepstrup - Hedegårdvej 66 - 7323 Give - Tlf. 2393 8774 - Email: sepstrup@mail.dk