Forside Hvem er vi Trædrejning Værkstedet Galleri Salg Undervisning Links Kontakt Sidste nyt Hatte Kursusterminer

womens canada goose coat butik

womens canada goose coat butik

Karantæne nyankomne
En af de sværeste lektioner jeg måtte lære på den hårde måde. er betydningen af ​​før indføring i opsætningen karantæne nye fisk. Da jeg ikke komme i gang i denne hobby med en karantæne tank og jeg var heldig nok til et par år. Men så kørte min lykke. og jeg havde en hel tank. men ved at vise en lille fisk. der bar en sygdom ingen symptomer slukket. Det var begyndt at lære at lave fisk under karantæne og drift efter en karantæne proces. end jeg gør. Fra hvad jeg har læst. aftørres med komplet strømpe en tank indført ved en sygdom af en ny fisk har flere mennesker drevet ud af hobbyen end noget andet. Den gode nyhed er. at er helt undgås. hvis du følger en karantæne proces jakker womens canada goose coat butik .

Den følgende tråd i vores forum er også vigtigt. hvis du stadig tror det vil ikke ske.

Jeg er stadig chokeret. selv i denne dag og alder af let tilgængelig information; til et stort antal hobbyfolk. der ikke hører en karantæne proces til deres akvarier. Men jeg er mere end en lille skævhed i mine udtalelser med en god karantæne proces. Der er mange forskellige tilgange, canada goose home collection 2015 . som folk i karantæne (QT) fisk.Jeg vil forsøge at forklare nogle af de muligheder. samt at forklare. hvad der virkede godt for mig i fortiden

Baseret på alt. hvad jeg har set i min tid i hobbyen. er der mange grunde til. at du vil bruge en god QT proces. Følgende liste indeholder kun nogle af dem. QT-tanke er ikke kun til behandling af Krankheiten.Verhindern. at indførelsen af ​​sygdommen i hovedskærmen akvarium

Give tid til at observere og identificere og mulige sygdomme og behandle dem for at redde fiskene

Giv fisken en chance for at komme ud af en tilstand eller sygdom.

Få nye fisk på de rigtige fødevarer og næringsstoffer er ikke alle butikker giver den bedste mad og de fleste vildfisks skal lære frosne og tilberedte fødevarer.

Mere akklimatisere indfanget fisk akvarium leve uden besværet med andre fisk

Lad fisken væk uden at spise andre akvarium med at spise dem. så de kan opbygge deres styrke

Sikker behandling af sygdomme. der kan bære din nye fisk uden at bekymre dig om at beskadige anden tank indbyggere. koraller eller gavnlige bakterier.

Hvis du havde fisk inverterer og koraller vil blive sendt til en QT akvarium Dine nye tilføjelser hjælper inddrive fra stress af skibsfarten var meget bedre end i hovedtanken. de ville sandsynligvis konkurrere om mad eller endda chikaneret af deres akvarium.Jeg har læst og hørt en masse undskyldninger for ikke at have en QT akvarium. Jeg kan ikke tænke på en af ​​dem. baseret på nogen god logik eller fakta. Jeg troede det ville være en god idé at have nogle af de mest almindelige. før yderligere bearbejdet Adresse.

1) Det er for dyrt. Jeg har hørt meget denne ene al. Der er ikke noget billigt over denne hobby. Men hvis du ikke gør det rigtigt fra starten det vil koste dig meget mere i sidste ende at rette de problemer senere i modsætning til at undgå dem i første omgang. Karantæne akvarium behøver ikke at være dyrt eller kompliceret set-ups kan. En simpel men effektiv opsætning er alt kræver alle.

2) Det er for tung for Fisch.Während med den ekstra tid i en anden tank. før de kan tilføje lidt mere stress for fisken. i det lange løb. i stand til at håndtere hurtigt og effektivt ind i din hovedtanken at fisk for hver sygdom vil bidrage til at sikre. at den vokser over tid. Hver potentiel stress af at være en QT akvarium I er kun midlertidig og nemt minimeres.

3) Min lokale fiskehandler er stor. Det er alt sammen meget godt. men hvad ved du om deres leverandører, canada goose women's expedition parka red . Uanset hvor god en fisk butik. kan du ikke stole på deres fisk til at være fri for sygdom. Nogle symptomer kan være synlige tid. så du ikke bemærker stand i butikken. IMO. marine fisk butik i den by. jeg bor er om det bedste. jeg nogensinde har været.Men jeg har stadig QT alle de fisk jeg køber fra ham. da de tidlige stadier af sygdommen. og infektioner kan være yderst vanskeligt. endnu mere bemærkelsesværdigt for nogle af de avancerede hobbyfolk.

4) Jeg har ikke et ekstra tank. Jeg brugte engang en gummi maid containere som $ 8.00 QT akvarium i 3 uger. Det fungerede overraskende godt. Du er simpelthen nødt til at sikre. at modstanden ikke rører (eller kommer tæt) til nogen del af beholderen. eller det vil formentlig smelte. Loppemarkeder var et fremragende sted for mig at afhente en billig og gamle brugte tanke. som har nogle ridser og de fleste mennesker ønsker ikke at have som en display akvarium. Det behøver ikke at være smuk.

5) Det giver ingen mening at have alt. QT-udstyr ikke sidde i brug. skal du vente for dig at få nye fisk. Du er nødt til at behandle fiskene til enhver tid. Fisk kan fremme problemer af skader. de giver. mens i din varetægt. Har klar en QT tank og udstyr. du kan hurtigt reagieren.6) fisk kan ick. når de er stressede ofte nok til at forhindre en QT proces vil ikke ændre for at få det. IMO. det er en misforståelse womens canada goose coat butik . da det ikke ser ud mængder af stress. lave en virus fra bunden womens canada goose coat butik danmark . Det er enten der. eller det kan ikke kun accelerere lastning og slides ned fisk immunsystemet. Selvom ick dvale i din rock og / eller substrat for en periode på flere måneder. vil der ikke være nogen grund ud over denne gang. når det er inkorporeret i strukturen.Hver gang jeg hører ingen undskyldning for ikke at bruge et QT proces. jeg tænker på et citat jeg engang læst af Anthony Calfo. jeg føler formålet med hele denne artikel opsummerer.

"Ikke at have en karantæne akvarium er som at spille russisk roulette Ingen vinder spillet. bare få nogle mennesker længere tid end andre til at spille .." - Anthony Calfo

En ordentlig størrelse akvarium. Dette kan virkelig afhænge af størrelsen af ​​fiskene karantæne womens canada goose coat butik . Da de fleste af de fisk vi køber på de lokale fisk butikker er mindre og yngre fisk billig womens canada goose coat butik . vil en 10 til 20 gallon tank sandsynligvis gøre fint i disse tilfælde. Når du køber større fisk som nogle voksne pin. en større tank. du har brug gerne en 30 eller 40 gallon tank. Denne beholder bør også være en slags låg / top. efter hver fisk springe ud af beholderen for at forhindre det.

Filtrering. Dette er afgørende for eller QT proces at arbejde effektivt womens canada goose coat butik . Du skal have en fuld kørsel filter womens canada goose coat butik dk . Den nemmeste (og sandsynligvis den bedste måde) er en svamp filter kører på din hovedtanken at du kan holde lidt mere end overførsel til QT tanken om nødvendigt. Svampen filteret skal køre på hovedtanken for omkring 3 til 4 uger før klar (til podet med gavnlige bakterier) i din QT akvarium brugt werden.Ich've havde den bedste held med denne metode for mine saltvand akvarier. Jeg vil også gerne en svamp filter som en ekstra iltforsyning fra absorptionskolben vil bidrage til at holde pH stabil.Dine standard testkit for ammoniak. nitrit billige canada goose jakker i danmark til salg . nitrat og pH. Dette er temmelig standard udstyr. som alle skulle hobbyfolk allerede. Du er nødt til at holde et vågent øje med dine parametre. især hvis du tager medicin. der kan påvirke dine gavnlige bakterier.

En refactometer til afprøvning saltindhold. Jeg var aldrig en stor fan af at bruge hydrometer med plast drejelige arme. da jeg skal være meget unøjagtige. Nogle behandlinger kræver en vis saltholdighed. så det er bedst at anvende en refactometer.

Et varmelegeme og termometer.

Lige nok lys for fiskene at finde sin mad. Reduceret belysning (i hvert fald i starten) forventes at være primært i stedet hjælpe med at tilpasse den nye fisk til tanken. Hvis koraller karantæne. så ville du have en passende belysning til deres behov. For nogle koraller og hvirvelløse dyr. hvis lyset i QT tanken er ikke helt op til de minimumskrav. som du kompenserer for de ekstra fodringer i løbet af denne tid.

Ligner din hovedtanken at hjælpe nogle dekorationer til at matche fisk efter du overfører det til hovedtanken. Det ville også være godt at have nogle skjulesteder og at du føler dig sikker fisk. I PVC fittings bruger kun i min QT akvarium for at sikre jeg har ikke noget der. der kunne fylde medicin.

En passende størrelse motorblokken for nogle ikke-jødisk bevægelse af vand.En on-side udvælgelse af blandet. klar til brug saltvand

Beskrevet Nogle lægemidler senere i denne artikel. eller i det mindste har let adgang til dem schnell.Unten er et billede af svamp filtre. som jeg holder i mine baljer kører. Dette holder podet / cykluser klar til brug på ethvert tidspunkt.

Nu hvor du har alt. du behøver. kan du oprette din QT akvarium

Sørg for at alle enheder. før du vasker QT tank og renset (op til den svamp filter).

Fyld tanken med QT gamle akvarium vand fra hovedtanken. Dette vil være vigtigt start for den bruges i din opsætning af parametrene fisk. mens det i QT

Udskift filteret og alt udstyr i tanken. Sæt det på og tænde den.

Vent en time. og teste alle parametre (især temperatur). for at sikre. at tanken skal gøres klar til at gå

Hold saltholdighed. temperatur og PH den samme som din vigtigste tank til den tid. tanken fisk.

Hvis fisken er i QT tanken er en sand sigtning fisk. en skål / lille bakke med kvartssand til bunden af ​​tanken.

Dryp akkumulere den nye fisk på QT akvarium ligesom du ville gøre for nogen fisk. Følgende link kan også hjælpe med at forklare denne proces. Den samme proces for FW er også for marine opstillinger.

Jeg vil foreslå aldrig levende sten som filtrering i en QT akvarium. Levende sten kan opsuge og holde narkotika som en stor svamp og så sidstnævnte de sive ud i vandet.Da de fleste lægemidler er ikke reef akvarium sikker disse klipper bør aldrig være i hovedtanken opsætning igen. uanset hvor godt du er placeret efterfølgende rengøres.

Test ofte vand parametre. Jeg tester mindst hver anden dag i den første uge eller ved brug Medikamente canada goose jacket whistler parka tilbud .Einige medicin (såsom en kobber-baserede eller Gram-positive patienter) kan påvirke den biologiske filtrering i QT tank. så du virkelig har brug for at holde et vågent har øje

Tilføj alle de-ormemidler eller andre tilsætningsstoffer. du måske ønsker at fiskefoder. vil du blive præsenteret med. Jeg vil anbefale at bruge additiv vitamin for fiskefoder. Dette kan hjælpe med at opbygge immunsystemet og generelle sundhed af fisken. før den blev tilsat til hovedtanken.

Fjern alle non-food spist kort tid efter fodring fake canada goose vs real ones på tilbud . You fisk kan tage op til en uge før det behageligt nok til at føle en stærk appetit. Desuden. hvis fiskene drengepige. kan det tage nogen tid. før det frosne og / eller spise flage mad. Efter nogle uspist mad på bunden af ​​tanken er normal. men du stadig nødt til at fjerne det. så det ikke påvirker vandkvaliteten.
Komplet 20 til 50% (eller mere. afhængigt af parametre) ugentlige vandskift med gamle akvarium vand fra hovedtanken. Du skal sørge for. at du har 0 ammoniak og nitrit i vand og nitrat. ikke for meget højere end hvad du får til at holde dem i din vigtigste tank canada goose lodge down vest mens tilbud .Følg vejledningen på vandet ændre al medicin. når de anvendes.

Observere omhyggeligt dine fisk hver dag på udkig efter tegn på sygdom / sygdom eller mærkelig opførsel

Start en krævede behandlinger. så snart der konstateres symptomer

Brug kun kvartssand, real canada goose xxs . så det kan ikke forstyrre medicin

Nedenstående er et eksempel på en QT akvarium. som jeg gjorde. Opsætning for en ny fisk Jeg har også nogle temmelig ikke-porøs klippe (affald rock). som jeg bruger nogle gange bare dekoration. Denne sten er aldrig en hovedtanken og få en frisk vand efter hver suge Gebrauch.Die følgende links kan hjælpe dig med at identificere mulige sygdomme i fisk du meget bedre end jeg ..

http.//www.advancedaquarist.com/2007/10/aafeature1

Indtil videre har jeg været meget heldig og måtte beskæftige sig med kun fisk til parasitter (ikke ick). Jeg har kun første hånd erfaring med Paraguard og PraziePro med min saltvandsfisk. Jeg har fundet. at for at være både meget effektive. når de anvendes i overensstemmelse med producentens anvisninger canada goose chilliwack parka white 2015 . Fiskene reagerede positivt og hurtigt på behandling uden at påvirke de gavnlige bakterier i svampen filter. Jeg er nu i for vane at bruge en enkelt dosis af forebyggende Paraguard når du tilføjer fisk. min QT akvarium.Fra hvad jeg har læst. og fra andre hobbyfolk høre nedenstående liste over medicin er effektive i de beskrevne situationer.

Prazipro. Dette er en af ​​mine foretrukne lægemidler til parasitter og igler. som jeg har brugt. Det er en mere sikker narkotika i min udtalelse

Paraguard. Dette er også et foretrukket medicin. jeg har brugt. Dette er en meget god behandlingsmuligheder for parasitter. svampe og infektioner. Hvis du vil bruge en meget sikker medicin.

Stress-Guard. Dette vil bidrage til at reparere eller udskifte slimhindelaget af fisk fra skader billige canada goose jakke hillerød . der kan opstå nogle gange canada goose x yuki matsuda tilbud . når de er opkrævet fra spildevandstanke. eller andre skader forårsaget af skade eller sygdom.
Praziquantel. Dette kan bruges til at tilføje en regelmæssig fisk mad til ormekure
Beta glucan. Du kan bruge denne som tilsætningsstof til fødevarer. Det vil hjælpe fisken immunsystemet. Det kan findes i de fleste helsekost butik mennesker
Maracyn to. Dette bruges til at teste mange forskellige typer af bakteriel Infektionen.Da denne holdbarhed. skal du være omhyggelig med at sikre. at det beløb. du holde på hånden er. endnu ikke er udløbet.
Cupramine. Dette er en af ​​de bedste kobber behandling medicin. Dette kan anvendes til at behandle enten havet eller havet tommer fløjl. Dette kan også anvendes på følsomme marine fisk og kan være effektive i halve doser.Ikke bruge kobber baserede medicin. hvis du har inverterer har QT tank. Jeg founf dette stof at være meget effektiv i behandlingen af ​​ick.

De fleste mennesker har meget held og lykke med en 3-4-ugers problemfri tid i QT tanken. Hvis fisken ikke viser nogen tegn på sygdom efter 3 til 4 uger. så de er til at blive overført til din primære tank. Hvis du har dine fisk tegn på sygdom. som du havde behandlet. så ville begynde 3. til 4. uge vindue efter behandlingen blev stoppet og fiskene syntes at være ved godt helbred. Denne periode er altid fungeret godt for mig. efter jeg styre en forebyggende dosis af Paraguard at sikre fiskene parasit fri.

Når du har fundet fiskene i 3 til 4 uger i karantæne (længere. hvis du skulle behandle for alt). og du har nu tillid til. at dine fisk vænne fri for noget potentielt skadeligt. så kan du bruge det til din hovedtanken er. Men nu. hvad de skal gøre med QT setup. Her er nogle ting at overveje.

Hvis du planlægger at bruge QT tank i den nærmeste fremtid. men du kan sætte op og kører ved at tilføje et par dråber af ren flydende ammoniak dagligt eller tilføje nogle små mængder frosne mad hver dag. Hvis du skal bruge den igen. kun fylde en 100% vandskift med vand fra hovedtanken før dine fisk.Hvis du ikke tilføje en masse medicin. kan du filtrere din svamp i hovedtanken tilbage til en virkelig god rengøring i gamle akvarium vand fra hovedtanken womens canada goose coat butik . Hvis du ikke vil bruge narkotika bedst disponere over det til svamp og placere den med en ny i hovedtanken.

Med varmt vand fra hanen. men ingen sæbe eller vaskemiddel af nogen art Vask alle enheder.

Brug aldrig noget tilbage til din hovedtanken når kobberbaserede medicin var i behandlingerne i QT tank. Dette ville omfatte dekorationer og beholderen substrat. hvis en blev anvendt.

Brug ikke produkter i en QT akvarium at hævde straks at cykle en tank. Kun naturen kan gøre for dig. Sørg for at bruge altid klar til at gå og cykluser filter. Du kan ikke bare droppe det.

Brug ikke levende sten til filtrering i QT tanken. Meds er at komme ind (og ophold i) klipperne og overføres til hovedtanken. Når en sten er blevet udsat for medicin hun aldrig igen anbragt i en display akvarium.

Carbon Brug ikke en QT akvarium. Det vil fjerne nogen medicin. der anvendes

Alt for mange fisk på et tidspunkt sætte i din QT akvarium. Deres biologiske filtrering kan ikke være i stand til at holde trit med en større sok ad gangen. og du ønsker at behandle ikke for meget fisk. hvis kun en af ​​dem er syge. Personligt har jeg aldrig været mere end tre små / ungfisk QT i min 20 gallon tank.Jeg vil altid være min levende rock QT før det. I en indstilling Jeg vil være den kur mod denne. Levende sten kan bruge mange forskellige parasitter. der kan inficere også dine fisk. ligesom ick parasit. kann.TAdditional udfører forbliver i dvale i en periode uden en vært kan leve sten også vært for en række kroge vandrere. der ikke i ønsker at have din tank som visse ISO bælg. der inficerer / angreb fisk eller visse typer af koraller spise snegle kan. Der er også en bred vifte af "pest" som problemer. der kan overføres gennem levende sten. som f.eks parasitisk orm. glas roser. eller flade orme.

Ved opsætning af min 90 gallon reef akvarium jeg begår den fejl at min levende sten og cykling han / hærdning det uden for min vigtigste tanken ikke anerkendt. Som et resultat jeg havde t 

Per Sepstrup - Hasselvang 39, Brejning - 7080 Børkop - Tlf. 6481 1535 - Email: per@kreativtraedrejning.dk

Powered by
WebOut