Forside Hvem er vi Trædrejning Værkstedet Galleri Salg Undervisning Links Kontakt Sidste nyt Hatte Kursusterminer

køb canada goose womens victoria parka

køb canada goose womens victoria parka

Surfer svar. En fortælling om to krige
Det er svært at overdrive betydeligt Irak og Afghanistan har markeret storsind of America. Afghanistan i over et årti nu. en 'betale en høj pris i blod. skattejagt. og prestige. Irak online køb canada goose womens victoria parka . avantgarden for præsident George W. Bushs "global demokratisk revolution" har undergravet amerikansk tillid til det internationale samfund i modsætning til 'tilbageholdende hegemoni. "[1] Indstil mod disse realiteter, canada goose tactical pants outlet online ." En fortælling om to Wars 'er et første forsøg på at forene arven fra begge konflikter på grund af deres succeser og fiaskoer.

Dens forfriskende slags trods. men jeg vil gerne tilbyde et alternativt perspektiv til "En fortælling om to krige. "Forankret af min kamperfaring i Irak og Afghanistan. vil jeg gerne tage tre områder i særdeleshed køb canada goose womens victoria parka . For det første er det nødvendigt at re-konceptualisere forholdet mellem Irak og Afghanistan. Dette er især vigtigt i forhold til sekvensen af ​​begivenheder for de to konflikter. især omkring kalenderen 2007. Det er også vigtigt i forhold til en række spørgsmål.Er et kundeemne til en anden krig formodede som anført "En fortælling om to krige» Desuden tilbagetrækningen har overraskende væske Irak America peger på en "egoistisk" historie - counter oprør eller COIN - at det amerikanske militær fortsætter med at vedtage forkert i Afghanistan med andre ord denne USmilitaire "drage de forkerte konklusioner fra Irak" opmuntret af en "følelse af triumf og en følelse fremmes køb canada goose womens victoria parka 2015 . af Petraeus og McChrystals generaler og deres tilhængere. at USA havde fundet en mirakelkur til at besejre oprøret. "For det andet køb canada goose womens victoria parka . siden min første hånd viden om de" sunni Awakening ". er det mit ansvar at byde en repræsentation mere præcis begivenhed salg køb canada goose womens victoria parka . Selvom prisværdige for deres indsats i genopbygningen af ​​begivenhederne omkring den umiddelbare bevægelse analyse som "En fortælling om to krige" ofte forhindrer enheden i kraft. der genereres af den kraftige stigning og "sunni Awakening, canada goose veste tilbud pas cher . som i sidste ende førte til et fald i volden i Irak. Endelig da "En fortælling om to krige lister flere spørgsmål." fremtidige skilleplader historikere of America om udenrigspolitik i Mellemøsten og Centralasien. vil jeg gerne benytte lejligheden til at give mit synspunkt. men hvis kortvarigt, canada goose chateau noir online store .For det første kan det ikke være tilfældet køb canada goose womens victoria parka . at spørgsmålet - "Hvordan gør de opfattelser og beslutninger i Afghanistan forme dem i Irak og omvendt" - er outsourcet køb canada goose womens victoria parka til salg . En kakofoni af bøger. tidsskriftsartikler og kommentarer til. Blandt dem. Bob Woodwards bog. Obama krige og manuskriptet til Fawaz Gerges A. buy canada goose vest jakker . The Rise og Fall of Al Qaeda. tale om forbindelserne mellem de to conflits.Alors at "En fortælling om to Wars 'er rigtigt. at dette fortsat bør underholde forskere. især af hensyn til at korrigere efterretningstjenesterne fejl som i den bemærkelsesværdige stigning i invasionen af ​​Irak i 2003 canada goose kids xl salg . analysen skjuler dynamisk underliggende Irak og Afghanistan. Med andre ord. analysen forvirrer den mentalitet af den amerikanske nationale sikkerhed samfund omgiver de to konflikter.

For eksempel. hvordan kan Afghanistan er blevet den "gode krig". "krigen om nødvendighed" eller "tyngdepunkt i kampen mod terrorisme" i 2007. hævder. at den kraftige stigning i Irak ikke engang er begyndt inden 2007 billige canada goose vinterjakker . På denne konto. "En fortælling om to krige 'burde have taget hensyn til det utal af undersøgelser af bølge canada goose 8490 tilbud . Blandt de mest informative værker er gode soldater og The Gamble af David Finkel og Tom Ricks hhv.Desuden er det ikke klart canada goose forhandlere i sverige til salg . at Irak historie i 2007 var "mere om opportunisme denne analyse discount canada goose chilliwack womens black . som blev udbredt af politiske kandidater ivrige efter at forlade Irak uden transport svaghed eller kompromittere deres oplysninger af den nationale sikkerhed identifikation. "Hvordan kan det være. Bush var stadig i embedet canada goose kensington kids dame . og han var fast besluttet på at se. om Irak. Desuden ved at godkende den kraftige stigning i Irak. tegnet af Keene generelt Petraeus og Odierno. og akademiske sværvægtere som Elliot Cohen af ​​Johns Hopkins University. Bush tydeligvis ofret mulighed. da det blev udsendt fem brigader ekstra kamp i Irak på ubestemt tid.

Note tre yderligere faktorer køb canada goose womens victoria parka . Først manual mod oprør. kendt Fie. 

Per Sepstrup - Hasselvang 39, Brejning - 7080 Børkop - Tlf. 6481 1535 - Email: per@kreativtraedrejning.dk

Powered by
WebOut