Forside Hvem er vi Trædrejning Værkstedet Galleri Salg Undervisning Links Kontakt Sidste nyt Hatte Kursusterminer

køb canada goose i odense

køb canada goose i odense

Pre og post planlægger at miste en ægtefælle buy køb canada goose i odense . finansiel rådgivning planlægning for par
Den sidste ting. du ønsker at tænke på er at miste deres ægtefælle til en ulykke eller sygdom. Emnet føles morbide og triste de fleste mennesker. den ene. der er bedst undgås så længe som muligt. men i virkeligheden. bør dette tages op på forhånd. Desværre. jeg har lige mistet en lang tid kunde køb canada goose i odense . der jeg betragtet som en ven. Det var en meget positiv og optimistisk person. der desværre blev overvældet af kræft i en alder af 58 Disse tab i mit liv er utroligt trist. men også tjene som en påmindelse om. hvor vigtigt det er at løse problemer med livets afslutning .

Richard har gjort sit bedste for at forberede sin familie på det værste køb canada goose i odense forhandlere . og jeg tror. ​​han gjorde et godt stykke arbejde køb canada goose i odense . Men hans kone Rebecca finder alle dokumenter og forvirrende og stressende planlægning. når tilføjet til smerten ved at miste sin mand. Efter at have drøftet de udfordringer. der beskæftiger sig med disse spørgsmål. Rebecca og jeg besluttede sammen at dele nogle vigtige erfaringer om. hvordan man forbereder par for tabet af en ægtefælle.Hvad er dine præferencer for sygehusbehandling. Har du eller din ægtefælle ønsker at blive genoplivet på hospitalet køb køb canada goose i odense . Foretrækker du at blive begravet eller kremeret. Hvilken slags mindehøjtidelighed foretrækker du. Disse er alle vanskelige. men vigtige aspekter af død køb canada goose i odense . der bør diskuteres længe før de bliver relevante. Ved at indsende dine respektive ønsker. give dig hinanden gave fjernelse af tvivl og usikkerhed fra mindst ét ​​aspekt af den sørgende proces.

Desuden hvor det giver mening. sætte dine ønsker i écrit.Que det en ikke genoplive (DNR) direktiv. et testamente beskriver indstillinger til begravelse. eller opdatere dine foretrukne modtagere konto sætte det hele skrive og sikre. at disse dokumenter er retsgyldige vil reducere spændingen omkring disse beslutninger. En uventet men fælles begivenhed efter død af en elsket en er en tvist om. hvad hans ønsker var virkelig. som ofte næret af smerte og chok; ved at gøre dine ønsker klart på forhånd køb canada goose i odense til salg . kan du også gå en lang vej mod at reducere familie konflikt.

Selv et medlem af parret tager hovedansvaret for finansiel planlægning. skal du både være fuldt ud informeret om alt hvad der sker i din økonomiske liv.Den bedste måde at gøre dette på er at regelmæssigt kontrollere i dine planer. Endnu bedre. start og regelmæssigt ajourføre en liste over dine finansielle oplysninger. herunder bankkonti. værdiboks. investeringer konti, canada goose jassen waterdicht online store . forsikringer. pensioner og andre pensionskonti og sociale sikring. Du bør også lave en liste med rådgivere oplysninger såsom finansielle rådgivere. forsikringsmæglere billig canada goose womens victoria parka . advokater og revisorer kontakt. Hold dine filer organiseret, real canada goose expedition parka sand . så dine kære nemt kan finde ud af om gælden og holde styr på løse genstande som aktiecertifikater.

Du og din ægtefælle skal også mindst være opmærksom på de grundlæggende trin. der skal tages for at overføre konti og bede om dødsfald canada goose vest women 2015 . Selv bare have en idé om proceduren vil gå en lang vej mod at reducere den forvirring. der kan komme med alle disse oplysninger paperasse.Gardez sammen med dine personlige dokumenter. såsom sundhed direktiver. testamenter og trusts og retningslinjerne for begravelse og mindehøjtideligheder. Den efterlevende ægtefælle vil uundgåeligt have meget at gøre, manteau canada goose pour homme on sale . og smerten kan gøre selv de simpleste opgaver vanskeligere. Har alle de oplysninger på ét sted vil hjælpe.For mere information om den finansielle planlægning efter tabet af en ægtefælle. kan du læse Organiser din økonomi efter tabet af en ægtefælle.

Også huske på. at med tabet af en ægtefælle. kan den efterlevende ægtefælle se væsentlige ændringer i indkomst behov og livsstil køb canada goose norge . Forstå dine løbende udgifter og foregribe. hvordan dit budget kan ændre sig i tilfælde af dødsfald kan hjælpe dig planlægge din økonomiske sikkerhed. Anyway. det er en meget god ide at forstå dine udgifter vaner til effektivt at styre dit budget. Making Sense dine udgifter vaner er en kort artikel med oplysninger om bekæmpelse af denne proces og indeholder et regneark til at hjælpe dig i gang.

Sørg for at du tager dig tid til at tage vare på dig selv. især hvis du er i øjeblikket en omsorgsperson til din ægtefælle. At tage sig af din elskede er ikke kun fysisk krævende. men utroligt krævende følelsesmæssigt så godt. og det kan være svært at erkende behovet for at tage tid ud. Husk. at ikke styrke dig. enten ved en lur. læse en bog. en hobby. motion. eller tid med venner. vil du ikke være i stand til at tage sig af din elskede mere effektivt. så skubbe gennem skyld og husk at være godt for dig også.

At tage sig af dig selv er lige så vigtigt. hvis din ægtefælle dør.Uanset om det er en overraskelse eller resultatet af lang tids sygdom. død af en ægtefælle kan forventes at påvirke dig i mange år fremover. Desværre med tabet af en ægtefælle. er der ofte masser af gode råd om hvad man skal gøre. eller hvordan du føler Canada Goose Montebello Parka rød billige . men hvad du hører. er ikke nødvendigvis den rigtige rådgivning for dig. Ikke føler sig dårligt ikke at lytte til alle. så hårdt. som det kan være i løbet af sådan en omtumlet tid. Jeg synes. at folk tror. ​​at de skal føle eller handle på en bestemt måde. og at for at gøre andet ville være forkert. men i virkeligheden er du nødt til at gøre. hvad der er rigtigt for dig baseret på dine individuelle følelser. Det er vigtigt at tage sig af dig i denne svære tid billig canada goose sale shop .

Det er vigtigt at vide. at du kan henvende sig til venner. familie og dine rådgivere og vil være der for at hjælpe dig under de værste tider. Vær ikke bange for at lade dine venner hjælpe. og vær ikke bange for at bede om hjælp; føler ikke flov over. at du ikke er helt uddannet på alt. hvad der sker.

At have en professionel rådgiver for at slå til. kan også bidrage til at reducere stress og usikkerhed omkring den finansielle planlægning nødvendig efter et dødsfald canada goose youth chilliwack bomber sale online .Uanset om bevægelige konti quarterbacking andre professionelle rådgivere eller give en empatisk sparringspartner for dine bekymringer og spørgsmål. vil en god rådgiver logistisk støtte og medfølelse. der er ikke kun begrænset til finansiel rådgivning. Men husk. at det bedste tidspunkt for rådgivning er. før du har brug for dem. Gør dig bekendt med din rådgiver på forhånd og tage den tid nu til at løse disse problemer og problemer importants.Si din ægtefælle fokuserer med dine rådgivere. skal du lære at kende dem lidt for meget. så du føler dig tryg drejning til en eller dem alle i en tid med behov.

Selvom det ofte er vanskeligt at drøfte emnet. kommunikerer åbent med din ægtefælle om dine respektive præferencer. planlægge. og holder hinanden underrettet er en vital del i at hjælpe hinanden i tilfælde af død. Som Rebecca beskrevet for mig efter tabet af sin mand. er det en sårbar gang i sit liv cheap canada goose constable parka black . Hvis du kan kommunikere og planlægge i forvejen. vil du blive bedre rustet til at komme igennem processen.
Denne artikel er dedikeret til mindet om min gode ven Richard. Tak til Rebecca for at dele sine tanker og tips til denne artikel.

Hvis du vil vide mere om pensionsopsparing. hente min gratis e-bog. "10 tips du bør vide om din Rollover IRA."Denne lille bog er fyldt med vigtige oplysninger til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger om din pensionsopsparing køb canada goose i odense .

Skrevet af Bradford Pine
Bradford Pine Wealth Group - New York finansielle rådgivere

Bemærkninger kan ikke være repræsentative for erfaringer fra andre investorer. Kommentarer og erfaringer investorer ikke vejledende for fremtidige resultater eller resultater. Synspunkter og meningstilkendegivelser i kommentarfeltet er rene og ikke de Cantella & Co.. Inc. forfatter Person skrive en kommentar er blevet betalt for deres udtalelser. 

Per Sepstrup - Hasselvang 39, Brejning - 7080 Børkop - Tlf. 6481 1535 - Email: per@kreativtraedrejning.dk

Powered by
WebOut