Forside Hvem er vi Trædrejning Værkstedet Galleri Salg Undervisning Links Kontakt Sidste nyt Hatte Kursusterminer

canada goose sportsmaster online

canada goose sportsmaster online

Psion MC 400 Personal Computer
Sandsynligvis i min top fem mest søgte retro maskiner jeg endelig købt en bærbar computer Psion MC 400 online canada goose sportsmaster online . Oprindeligt udgivet i 1989 denne uheldige maskine beskrevet af Time Magazine i deres All Time 100 Gadgets som en af ​​de fem gadgets forud for deres tid var oprindeligt Pris Britiske pund 845. 00 og ifølge nogle kilder solgt mindre end tusind enheder.

Det er derfor ingen overraskelse ret sjældne. Forud for sin tid. introducerede han den første touchpad canada goose sportsmaster online . flytbart lager i form af solgte state-drev (SSD) og en påstået batterilevetid på 8 AA alkaline batterier 60 timer.

Kompatibilitet mangler navnebeskyttede grænseflader og høje priser uden tvivl bidraget til hans manglende succes. men du er nødt til at beundre den måde. dens designere og ingeniører har skubbet grænserne for at skabe en smuk produkt. der minder om. hvad Apple gør det canada goose sportsmaster online jakke .

Psion er drevet af en Intel 80C86 processor og har 256 KB hukommelse canada goose sportsmaster online . Til ekstern tilslutning. der er en standard parallel port. en 9-pin mini DIN Port RS232 tilslutning og hurtig serie af Psion. en forløber hvis du kan lide USB. RS232 og parallelle porte er indeholdt i et aftageligt modul. der passer ind i en af ​​to identiske stik er placeret på bagsiden af ​​maskinen billige canada goose sportsmaster online . Andre moduler var til rådighed canada goose sportsmaster online . herunder et modem. min MC 400 har en dummy modul i det andet udløb.Der er fire sokler til SSD, äkta canada goose outlet stores . to på hver side af maskinen. og de er forenelige med de SSD'er, bomber canada goose pas cher homme . der anvendes i serie 3 canada goose sportsmaster online dunjakke . touchpad efterligner skærmen. således at placeringen af ​​din finger på tastatur vil matche markørens position på skærmen. og alle de fraskårede er cliquable.En praktisere det virker ikke særlig godt. har brug for en meget mere pres for at flytte markøren. at det. vi er vant med moderne maskiner og nøjagtighed er lav. Heldigvis navigere GUI med tastaturet er ganske effektiv canada goose jakke oslo billige . når du har lært de nødvendige tastekombinationer canada goose womens mystique parka black billige .

LCD-skærmen er en film ikke er baggrundsbelyst forsinkelse med en opløsning på 640 x 400. Det er sprød. men kræver omhyggelig placering af belysning til optimal visning. Kontrasten kan justeres ved hjælp af en dedikeret funktionstast findes på højre side af pegefeltet.

Den MC400 kører Psion udviklede den grafiske styresystem EPOC. en multitasking operativsystem. der ville udvikle sig i de kommende år i Symbian OS vedtaget af Nokia til sine første smartphones.

En suite af software-applikationer er tilvejebragt på SSD. en tekst editor. kalender, canada goose lodge hoody outlet . personlig database billige canada goose jakker sverige jakker . lommeregner. filhåndtering. terminal emulator og tekstbehandling.Ikke meget andet software var tilgængelig rabat canada goose trillium parka jakke dame grå . så vidt jeg kan fortælle. at min MC 400 kom med en ekstra regneark på SSD.

Der var to nikkel-cadmium batteripakker til rådighed. eller du kan bruge standard AA alkaline batterier 8 typen. der ville give en forbløffende 60 timer mere brug. Jeg bruger i øjeblikket genopladelige Duracell AA og bliver interessant at se canada goose chilliwack jacket sale online . hvor længe de holder canada goose trillium parka forhandler på tilbud .

Link-software medfølger. kan anvendes sammen med Psion PsiWin software (findes her) og et egnet kabel til at overføre data frem og tilbage mellem Psion og en PC via RS232 interface. Jeg var bange for canada goose salg danmark sale . det ville være vanskeligt at finde eller bygge et egnet kabel til mini DIN 9 ben ikke-standard men opdagede her. at du kan bruge eksemplet med en serie S3 / S3A canada goose sportsmaster online .Je derfor planer om at erhverve Disse kabler og se om jeg kan få PsiWin arbejde og også hvis jeg kan tilslutte et modem. Jeg vil også forsøge at gøre nogle programmering med OPL. struktureret programmeringssprog Psion.

Nogle nyttige ressourcer. -. 

Per Sepstrup - Hasselvang 39, Brejning - 7080 Børkop - Tlf. 6481 1535 - Email: per@kreativtraedrejning.dk

Powered by
WebOut