Forside Hvem er vi Trædrejning Værkstedet Galleri Salg Undervisning Links Kontakt Sidste nyt Hatte Kursusterminer

canada goose jakke mål jakker

canada goose jakke mål jakker

Beskyttelse & Bevarelse Fine Wine
Her er en fantastisk gæst post af Paul G. Cox. Business Development Manager hos Vigilant Woodworks om vinkælder.

Hvis du har en stadigt voksende samling af vin. kan det være tid til at tænke om at bygge en vinkælder eller vinsmagning / underholdning område i dit hjem, Canada Goose Kensington Parka Rød Dame store . For nogen tid siden den brugerdefinerede vin Værelset var usædvanligt; I dag er flere og flere vinelskere er vinkælder opførelse af læring eller få arbejdet for dem. der ved fake canada goose jakke mål jakker . hvordan at gøre arbejdet ordentligt.

De kældre er mere end et mørkt. køligt sted at have en samling af vinflasker på lager. Dagens Brugerdefineret vinkælder er et kontrolleret miljø reguleret i fugtighed og temperatur. hvilket giver vin til alder ordentligt uden at beskadige propper canada goose jakke mål jakker . etiketter. eller selve vinen canada goose jakke mål jakker jakke .

Der er to slags vinkældre. Den ene er en region. der har gjort særligt at lagre vin i det rette miljø. og den anden er en stand-alone system. som duplikerer disse betingelser. En uafhængig vinkælder er ikke så effektiv som en brugerdefineret version. men nogle mennesker som æstetik en lille køleskab afkølet af en brugerdefineret vinkælder. De. der vælger at gøre en brugerdefineret kælder. har du tre grundlæggende overvejelser for ordentlig forberedelse . canada goose jakke mål jakker ..

En vinkælder rum bruges til at holde og ældning af vin i flasken i stedet for at holde det i en drikke temperatur køb canada goose jakke mål jakker .(En uafhængig vin køleskab er ideel til at bære vin fra kælderen for at holde betjener temperaturer.) Aging vin er en balance af tid. temperatur og de kemiske reaktioner, discount cost of canada goose . der opstår som følge af de to.

Vin skal være under forhold tilstrækkelig fugtighed mellem 55 og 65 procent og en solid 55 grader Fahrenheit modnet. er lagret i omkring en Grad canada goose jakke mål jakker .Wein ved højere temperaturer modnes hurtigere og vin gennemgår kemiske reaktioner ved højere temperaturer. noter af vin under tid til at devaluere.

I nogle dele af landet. fast ejendom holder med kælder indser ofte. at de rette betingelser er til grundlæggende vin opbevaring. men årstidens temperatur og fugtighed bør undgås. Den perfekte opbevaringsløsning er en specialbygget eller DIY bygge en vinkælder med klima og fugtighed kontrol med en vinkælder køling komponent for at holde temperaturen på et støt 55 grader.

Disse enheder kommer i mange forskellige størrelser og dimensioner af din vin bar vil diktere. hvilken størrelse du skal købe, canada goose whistler jacket 2015 . Vælg aldrig en vinkælder køler for lille for din plads; du vil sandsynligvis aldrig præcis. optimal opbevaringstemperatur og vinen kølesystem er overbebyrdede forsøger at holde op.

Vin køleenheder kræver bedre ventilation og din vinkælder byggeprojekt kræver enten et hul i væggen til udluftning udendørs eller nok plads til at lufte strøm af varm luft fra rummet.Tjek specs af din vin køling enhed; Dette kræver en slids rum mindst dobbelt så stor som den vin bar selve rummet.

Elektrisk energi er også et problem. Brugerdefinerede vinkælder bygherrer anbefale en dedikeret strømkilde. en vinkælder. køre kølesystemet. Dem. der ønsker at bruge en almindelig strømkilde vil ofte finde det system overbebyrdet med sikringer og andre elektriske problemer.

Vinen-kølesystem er kun en del af din klimaplan for en brugerdefineret vinkælder; Du har også brug for en dampspærre af plastfolie på de "varme". der anvendes wird.Einige folk inde i vinkælderen til vind side af væggen. før dig. så plasten loose isoleringen. så isolering mellem knopperne i væggen anbringes. Dæk loftet og væggene eller din dampspærre ufuldstændig. Efter barriere filtre. kommer isolation næste.

God vinkælder bygningen behov den rigtige form for isolering til dine vægge og lofter. For eksempel. hvis du er ved at opbygge en 2x6 væg anbefales R19 isolering. men hvis du har en mindre væg 2x4 kan R13 være det bedste valg. ("R" står for udpegning af den varmebestandighed af isoleringen canada goose jakke mål jakker billige .) Loft kræver R30. Brugerdefineret vinkælder landmand må ikke miste at installere isolering uden emballagematerialet i afsnit. da dette mindsker effektiviteten af ​​isoleringen.Det næste skridt er køb canada goose coats coyote fur . så det vil installere en form for drywall kaldet grøn bord. der er fugt resistent lidt dyrere end almindelig gips. Installer en udvendig-grade kælder dør og din klimaplan er afsluttet canada goose womens trillium parka black tilbud .

Vin er bygget af UV-eksponering. og derfor flaskerne er generelt lavet af mørkt glas er ødelagt. Undgå at bruge det i lysstofrør i vinkælderen rum. da de afgiver UV-stråling. Kontrol. lysstyrken med forsænket belysning på en lysdæmper og undgå skinnende lys lige på dine vinflasker i lange perioder Nogle vinkælder stativer med kasser discount canada goose borden bomber dk . til flasker fra lyset skjule foranstaltninger til at reducere eksponeringen. men hvis dine flasker opbevares i klare opfattelse canada goose jakker til børn sale . prøv "Spotlight" for at undgå enhver indflydelse på dine flasker.

Næsten hver type gulvbelægning kan werden canada goose kvinder kensington 2506l black 2015 .Wenn bruges i den brugerdefinerede vinkælder. dette hus er store nok til en vinsmagning plads til at tilføje din kælder. kan du ønsker at give dem begge et identisk udseende. men i intet tilfælde anvendes canada goose jakke citadel online . tæppe og Tæpper i området kælder. Du kan bare ikke holde til den ønskede fugtighed uden hengivenhed til at danne. Meldug vil ødelægge din vin. samt enhver stærk lugt af kemikalier eller ost. En vinkælder bør kun bruges til at holde vin; holde fødevarer i et separat område.

Konstant undersøge temperaturen og luftfugtigheden i dit vinkælder med en ekstern sensor eller meter.Under ingen omstændigheder tyder på. at vin kølesystem altid arbejde nøjagtigt. Et kort indblik i de eksterne sensorer giver tidligt varsel canada goose jackets ebay billige . hvis vinen køling enhed har vanskeligheder eller hvis enheden viser en falsk indikation på grund af en dårlig sensor eller andre tekniske problemer.

Opførelsen af ​​en brugerdefineret vinkælder kan kræve en vis opmærksomhed til kravene i ordentlig vin opbevaring design. men når konfigureret korrekt. kan du indse. at din samling vokser hurtigt; det er let at bruge flere penge på vin. hvis du ved. at det er sikkert sted for maksimal nydelse.

Om Vigilant

Vigilant er en førende design / bygge selskab for tilpassede og speciale kabinetter og fræsning. har specialiseret sig i vinkælder og opbevaring og udstilling til hjemmet og kommercielle markeder. Tjek vores omfattende uddannelsesmæssige ressourcer på at bygge en vinkælder på vores hjemmeside. koncentreret www.vigilantinc.com. canada goose jakke mål jakker 

Per Sepstrup - Hasselvang 39, Brejning - 7080 Børkop - Tlf. 6481 1535 - Email: per@kreativtraedrejning.dk

Powered by
WebOut