Forside Hvem er vi Trædrejning Værkstedet Galleri Salg Undervisning Links Kontakt Sidste nyt Hatte Kursusterminer

canada goose forhandler i kbh udsalg

canada goose forhandler i kbh udsalg

Forberedelse et hold VGC 2012 - Kapitel 3
Hej.

Jeg foreslår fake canada goose forhandler i kbh udsalg . at du følger min udvikling i den Pokémon Spil Championship kvalificerende i Europa. Min nederlag i Essen gjorde mig spørgsmål mit hold på dens problemer med at plads. Jeg er faktisk ikke en supercomputer. og som et resultat af flere psykologiske pres fra konkurrence. styre vi lidt mindre på papir. inden PO. Kort sagt. jeg havde brug for en enklere team. stabil og altid med et strejf af originalitet, canada goose vest kvinder jakker .

Her er det hold sammensætning.

Cresselia. Stille. DEF 252 ev. ev 252 DF. SP canada goose forhandler i kbh udsalg . PV 4 ev. Psyko. Wind Ice Cage lyn Coud'Main. Om. Sitrus bugten.

Terrakion. Jovial ATT 252 ev. ev 252 VIT. 4 ev DEF canada goose forhandler i kbh udsalg sale . Nærkamp. ​​Jordskred. Vive Attack. Shelter. Om. Belt Kraft

Zapdos. Modest. PV 220 EV EV DEF 36. AT 252 ev. SP. Thunder. skjulte magt (type Vol). hedebølge. Shelter. Om, canada goose womens chilliwack parka black femme . Jewel Electric canada goose forhandler i kbh udsalg .

Latios. Modest. PV 4 ev. ev 252 AT. SP 252 ev VIT online canada goose forhandler i kbh udsalg . Dracochoc. Psyko. Kloning. Shelter. Re. Dragon Jewel

Metagross. Stiv. PV 252 EV. EV 76 ATT. 180 EV DF. SP. Bullet knytnæve. Ice Punch. jordskælv. Shelter. Om. Bais Chocco

Baggaid. særlig evne. frækhed canada goose forhandler i kbh udsalg . Stiv PV 252 EV. EV 252 ATT. DEF 4 EV. Vampipoing. Ice Punch. Crunch. Shelter. Om canada goose forhandler i kbh udsalg tilbud . Pomroz Bay.

Forklaringer.

Jeg fik at vide "klassiske skuespil." Jeg sagde. "Jeg vil beholde trioxydre" , canada goose montebello berry 2015 ... så jeg satte den vidunderlige Baggaid i mit team.Jeg havde brug for en Pomroz Bay ... Hvad skal man vælge .. Kort sagt vil du forstå (..) køb canada grey goose coat . Baggaid er der for at poutrer meta-spil. han bryder Cresselia den Latios den Carcha den Zapdos han regen med Vampipoing og mere. når han sætter en pokemon KO øger carlessness gør det muligt at regen bedre og skrive hårdere. Men det er langsom ... Så det har brug for et team bag et objekt. og at lukke sin eneste pinlige svaghed. Især da det har def af lettelse. Terrakion Jeg har lagt der for show. selvom jeg troede på hans offensive potentiale. Jewel har Zapdos Electric for her er der ikke tale om en Ludicolo et skud. ville man bekymrer sig om F & U på det tidspunkt. så det bør snarere være meget forkert. Latios er en version. der ønsker en mere permanent tilstedeværelse. nej Draco Meteor og anden beskyttelse med kloning. Jeg tog min Metagross med Seisme fordi det er bedre tæller en Metagross at man skudt en Hitmontop.

I hvert enkelt tilfælde.

Cresselia. Den klassiske version. Jeg har tænkt mig at præsentere det. Fuld tanky billig canada goose vest jacket . mine har ingen EV PV. det er et valg en smule overflødigt at EV PV 252. 128 og 128 DEF EV EV DF. SP har samme indvirkning på PV%. Mere her jeg maksimerer Stille bonus karakter (+ DF canada goose jacket norge billige . SP. -ATT). Styr køreklar stand rundt med Thunder Wave og VentGlace. Psyko til "tryk på".

Terrakion. Type hurtigt og hårdt.Ceintureforce fordi en rock pokemon tager ingen skade i TSS. Livlig angreb for at undgå overraskelser ceintureforce ofte sat på Tyranitar cheap canada goose montebello cg55 parka . Ellers er det ikke så nyttig. ikke så sjovt.

Zapdos. Samme rolle som forsiden. medmindre du siger lort til F & U.

Latios. Indtast hurtigere. stærkere. og stadig i kamp. Jeg ved ikke. hvad jeg skal sige. Kloning er at placere en klon (ingen kidding) om mulighederne som torden Wave / Wind Ice Cresselia og / eller billige Shot of Hitmontop.

Metagross. Igen er der ingen grund til at huske det. Metagross hits hårdt. tank godt og derudover er det klasse. Jordskælv er et must at imødegå Heatran. og Metagross Lugulabre (næste skridt. Udfordrende Ice Fist).

Baggaid. Vi vil ikke spytte på en stabbé tygges. Man spytter på en meget defensiv pokemon. der rammer hårdt. Du behøver ikke spytte på vejen ... medmindre Baggaid. Han dræber alle er i stand til at imødegå sine egne ulemper. det er skræmmende. Det er bare langsom. den ideelle er at dræbe Latios og Zapdos før du placerer det som det vil udnytte sit fulde potentiale aftale med Tyranitar og Cresselia. For kompo køn Scizor canada goose store in manhattan butik . Latios. Zapdos pas alligevel. Ulemper. Scizor.

Resumé. Vi ankommer i den slags hold. der vinder. Tæt på væsentlige stabilitet metagame. et twist. det er lidt alt du behøver virkelig.Intet nyt. fordi vi ser fra tid til anden på PO Baggaid men ingen turnering vil have boldene til at spille det.

PLUS. original og effektiv. men denne version er så "++". Vi skriver i langsommere på søjlerne. man øger den defensive muligheder. lige det modsatte af. hvad vi ville logisk køb canada goose down glove mens . Alligevel er det Terrakion som er det svage punkt af holdet. fordi han graver et lille hul uden defensiv nok gearing dens hastighed (mindre end Latios) cheap canada goose jakke sælges .

Den MINDRE. Latios forårsager en offensiv hul. hans evne til at blive på jorden gennem kloning kompenserer man skød Draco Meteor Dracochoc gjort og ikke gjort. Terrakion er godt på papiret. men det er placeret i en alternativ af en hårdt nag kamp. ​​han ikke forlade tilstrækkelig fleksibilitet. Ellers generelt dette team styrer stadig godt. Normal canada goose forhandler i kbh udsalg . med 5/6 pokemon orienteret metagame ...

Konklusion. KO i første runde. Stor fejl at spille indtil Cresselia sidste pokemon. da han var en Latios. Jeg virkelig mangelfuld denne kamp. Men holdet lykkedes godt i sig selv. var jeg i stand til at teste efter den anden. Naturligvis Terrakion var et problem og Latios halvdel. 

Per Sepstrup - Hasselvang 39, Brejning - 7080 Børkop - Tlf. 6481 1535 - Email: per@kreativtraedrejning.dk

Powered by
WebOut