Forside Hvem er vi Trædrejning Værkstedet Galleri Salg Undervisning Links Kontakt Sidste nyt Hatte Kursusterminer

billige canadian goose down comforter sale

billige canadian goose down comforter sale

Q & A med Elizabeth Mittendorf. En vaccine at forhindre en gentagelse
Q. Hvordan er denne vaccine udviklet.
A. Forskere ved MD Anderson fandt billige billige canadian goose down comforter sale . at bryst- og ovariecancer celler havde en epitop-en del af et molekyle immunsystemet som fremmede. at T-celler blev dyrket. Da T-celler er den forreste linje i forsvaret mekanisme af immunsystemet. det foreslog vi kunne være en vaccine. der ledsager denne proces for at udvikle til at dræbe kræftceller billige canadian goose down comforter sale .

Det tog meget lang tid at få NeuVax billige canadian goose down comforter sale dk . hvilket er en peptidvaccine i kliniske forsøg. (Et peptid er en sekvens af aminosyrer. Du kan læse mere om peptider og deres rolle i vaccinerne kan findes her. Vi ønskede at bruge NeuVax i adjuverende så det kommer til kvinder. der netop har afsluttet behandling med henblik på at forebygge af tilbagefald. Tilbage peptidvaccine forsøg testede vacciner hos patienter billige canadian goose down comforter sale . som allerede er metastaser (de fleste havde metastatisk melanom) havde. Disse forsøg ikke lykkedes. og vi havde håbet. at brugen af ​​en peptidvaccine i adjuverende behandling vil være mere effektivt .

Q butik billige canadian goose down comforter sale . Hvorfor skal ikke arbejde i den metastatiske en peptidvaccine.
A. Der er to grunde en peptidvaccine væsentlige har tabt sagen til metastatisk sygdom. One billige canadian goose down comforter sale . en side består af millioner af metastatiske tumorceller. der produceres og at forsøge at opretholde immunsystemet til at stimulere T-celler nok til at gå efter millioner af tumorceller er vanskelig billige canadian goose down comforter sale til damer .Den anden årsag er. at vaccinen ikke påvirker mikromiljøet af ikke-cancerceller omgiver tumorcellerne. Nogle af disse celler indeholder proteiner kaldet. som er kendt for at være uvenlig til T-celler. Cytokine.Das er. begynder vi at se immunterapi narkotika kommer på gedder i metastatisk melanom som Ipilimumab (Yervoy), vraie etiquette canada goose 2015 . Det virker ved at blokere et molekyle på T-celler, homemade canada goose decoy barn . som normalt holder T-cellerne går ud for kræftceller. Dette isincreasing begejstring for immunterapi. Et enkelt peptid-vaccine. som NeuVax kan ikke være effektiv for metastatisk sygdom. men det er muligt. at et peptid vaccine kan gives i kombination med andre typer af immunterapi til behandling af metastatisk brystkræft.

Q. Hvornår har du begynder fase I studiet canada goose outlet phone number outlet .
A. Vi har et fase I forsøg i 2001. Vi beviste de sikkerhedsdata fra denne undersøgelse rolle i et fase II studie. der inkluderede omkring 190 patienter, canada goose parka fur online store . De sidste patienter i denne undersøgelse i 2007. Vores seneste undersøgelse offentliggjort i denne undersøgelse er vores 24 måneders milepæl analyse. som viste billig canada goose butikker . at vaccinen er klinisk effektiv. men nogle patienter havde et bedre immunrespons og hvad synes at være en tendens til en nedsat risiko for tilbagefald end andre. Disse resultater førte til fase III-studiet. har vi nu i gang.

Q. Var det svært at få kvinder. der tilmelder i denne undersøgelse.
A. Det er ikke så svært at finde kvinder.Problemet er. at der er mange andre kliniske undersøgelser. der er på udkig efter måder at reducere risikoen for recidiv. immatrikulation lignende patienter. Derudover har vi en meget stram tidsplan for tilmelding. [Kvinder er nødt til at registrere inden for 30 dage fra afslutningen af ​​kemoterapi eller strålebehandling canada goose montebello parka dam black til salg .]

Q. Kan denne vaccine anvendes til behandling af DCIS eller brystkræft forebyggelse.
A. Hvis vi ser på FDA godkendelse af vaccinen. ville det være til den samme gruppe af kvinder. der er indskrevet i undersøgelsen at behandeln.Also det korrekte svar ville være nej. Men når forskerne. denne undersøgelse og andre har fundet en biomarkør (en biogical markør). der forudsiger identificere. hvilke patienter reagerer på vaccinen canada goose arctic expedition parka sale . vil det så være muligt studier køb canada goose queen street . der gør vaccinen i patienter med DCIS. der har denne markør . En forebyggende undersøgelse ville kræve et stort antal kvinder. der tager mindst 20 år og er dyre canada goose vest tilbud dame outlet . Dette er det modsatte af. hvad vi forsøger at gøre nu. er at være designet til at slankere. mere effektive processer.

Q. Hvad skal kvinder med brystkræft om vaccinen endnu.
A billig canada goose coats for sale in danmark . Jeg vil gerne understrege. at vaccinen er for kvinder. der har HER2-negativ. Jeg vil vide kvinder. tidlige undersøgelser tyder det kan reducere risikoen for recidiv med 50 procent. og at det ikke er giftigt. Kvinder oplever rødme på injektionsstedet og nogle erfaringer nogle influenzalignende knoglesmerter. men det går væk.Hvis det lykkes. er det en vigtig udvikling til behandling af HER2-negative patienter.

Godkendelse modtaget den vacciner billige canadian goose down comforter sale . Tags.. 

Per Sepstrup - Hasselvang 39, Brejning - 7080 Børkop - Tlf. 6481 1535 - Email: per@kreativtraedrejning.dk

Powered by
WebOut