Forside Hvem er vi Trædrejning Værkstedet Galleri Salg Undervisning Links Kontakt Sidste nyt Hatte Kursusterminer

billige canada goose ladies trillium parka jackets womens black

billige canada goose ladies trillium parka jackets womens black

Genbrug plastbeholdere i selvstændige vanding plantageejere
Siden begyndelsen af ​​min tumblr http. // growandeat. tumblr online billige canada goose ladies trillium parka jackets womens black . dk / Jeg har set mange gartnere fantastiske fans. Mennesker med kun balkon og mange med fordele. Men der er også nogle virkelig pæne og smarte ideer til genanvendelse og genbrug af elementer til at producere fødevarer. Så her jeg hoppe på vognen med genbrugte plastikflasker gøre dem til selvstændige vanding plantageejere. Da jeg læste artiklen mit hjerte lige droppet. Vi drikker ikke tingene fra plastflasker. Vi drikker ikke sodavand. Og vores mælkekartoner billige canada goose ladies trillium parka jackets womens black . Vi havde tre plastflasker i køleskabet. alle fra da min far var på besøg. Så jeg gav den flad sodavand i vasken og begyndte. Helt let og hidtil vellykket.

Men hvordan du får mere billige canada goose ladies trillium parka jackets womens black online . Jeg skyped mine venner. "Vil du drikker sodavand billige canada goose ladies trillium parka jackets womens black . Har du plast 2 ltr flaske du kan holde for mig." Et svar var "Hvordan omkring 1. 25ltr flasker buy billige canada goose ladies trillium parka jackets womens black .« Hvortil jeg svarede. "Ja. alle flasker. ".

Til min ven Andy kom igennem med 10 1. 25ltr flaske i mindre end en uge. Og de var alle forældre. Gud velsigne forældrene til Andy.

Det første skridt i denne DIY projekt er at fjerne hætterne og etiketter og give dem en god vask.Andet trin er at skære dem i halve. Jeg brugte en kniv (eller cutter som de kaldes i staterne). Jeg brugte en saks som også arbejdede tidligere. Fjern plastring bit på toppen af ​​flasken også. Og være super forsigtig. når du bruger en kniv. ærligt de skræmme crap ud af mig. så jeg er stadig meget langsom i deres utilisation.Ensuite. har du en slags udstyr billige canada goose ladies trillium parka jackets womens black . der vil tillade strømmen af ​​vand gennem (og vokse selv rødderne senere billige canada goose ladies trillium parka jackets womens black online .) canada goose jakke farver outlet . men lad ikke jorden igennem. Jeg tilfældigvis har en masse hvide substans efterladt af mesh gardin gøre det gamle hus. Så jeg skære det i firkanter Rouch. Du skal også bruge nogle elastikker (elastisk).

Draperet klud over toppen af ​​din flaske canada goose norge forhandlere online .

Fastgør med en elastik. På dette tidspunkt kan man neaten kanterne af alle de hængende hardware. Jeg så i de oprindelige beskeder på at gøre disse. at den person. der anvendes en form for markør. der tillod vand igennem canada goose jacket dunjakke dk , canada goose down source cheap . Hver deres egne.

Skru op flasken på hovedet og placere den i den nederste halvdel af flasken.

Fyld toppen af ​​den omvendte flaske med pottemuld.

Her er to. som jeg gjorde (jeg var kun to elastikker). Jeg sætter i disse planter BOC choy lilla. (Fordi huske lilla er den nye super mad).

og vand. Og jeg mener på vandet.På dette tidspunkt. vil du mættet jorden og alle afstrømningen at samle sig i bunden af ​​flasken. Stop vanding når vandet når lige over "top" af flasken. Eller åbningen af ​​den nedre del af toppen af ​​flasken. Wow canada goose jackets women kensington til salg . det er svært at sætte ord på.

De ting er strålende. Dens plastik så du ikke behøver at bekymre sig om fordampning bunden af ​​flasken. Og jorden var stadig våd. jeg har fundet indtil videre har jeg kun at vande en gang om ugen minimum.

Her er tre. som jeg gjorde i begyndelsen af ​​sidste uge. Og som du kan se nogen form for plastflasker arbejde, real canada goose harrods . Her har jeg en 2-liters flaske normen. en norm 1. 25ltr flaske og det var en underlig firkantet flaske 1ltr vi aloe vera juice. Den er plantet i både venstre timian er det bedste jeg har set i mois.L'un er en citron timian. den anden er en broget timian, canada goose lodge hoody jacket with down fill . og yderst til højre er en lille basilikum plante. Jeg konverteret denne metode canada goose outlet jakker . og jeg ser frem til at se rødderne i bunden af ​​flaskerne.

En anden ting canada goose expedition parka cheap udsalg . der er fremherskende på Tumblr er brugen af ​​æggebakker som indsamling frø containere. Jeg har to i brug. Det virker. de får lidt våd. men det var rart. Jeg har så meget at sætteplante bakker. jeg ved ikke. om jeg har tænkt mig at redde lidt flere kartoner god genanvendelse bin canada goose snowsuit sale 2015 .

Og nu. for en hurtig opdatering på min vinter drivhus tomater.Du kan se et strejf af grønt gennem alle kondens.

Inde afslører Neo er super stærk. Hans to kammerater er for super glade billige canada goose ladies trillium parka jackets womens black .

Bare se på denne skønhed. Jeg kan ikke vente med at se. hvor lang tid det begynder at blomstre. Vi færdige slå omkring den største fabrik af græsplænen. og er allerede begyndt blomstring. Så det er altid spændende.

Havearbejde. 

Per Sepstrup - Hasselvang 39, Brejning - 7080 Børkop - Tlf. 6481 1535 - Email: per@kreativtraedrejning.dk

Powered by
WebOut